sábado, 6 de febrero de 2016

PREDICCIONS ASTROLÒGIQUES PEL 2016 I CADA UN DELS HORÒSCOPS per "Susanna SetLlunes"


         


         ÀRIES  Viuràs un final i començament d'any amb encara reptes a superar, amb objectius apunt de complir-se i que ho faran cap a primavera el més tardar.
         En l'amor hi ha una posició molt bona de Venus a la teva zona astrològica així que t'espera un any 2016 amb molta sort per trobar parella o per unir més forts els llaços amb la teva mitja taronja, especialment hi haurà un embaràs que canviarà els pròxims 12 mesos a tu i als del teu voltant.
         En el tema de diners si que prediuen els astres que hauràs de treballar molt per aconseguir-los però també deixen veure que rebràs els diners que fa tant de temps vas deixar i que ja no pensaves recuperar. Inversions a mitjans d'any faran créixer les teves comptes bancàries, i també estigues al cas de les oportunitats professionals que t'arribaran aquest 2016.
         La salud bé reforçada tot l'any nou pels Àries amb el planeta de Mart, això indica que tindreu força física i mental, i que qualsevol problema de salud es podrà solucionar fàcilment. I l'esport és una de les zones més positives en el vostre signe, així que els esportistes Àries segurament sereu premiats pujant al pòdium amb nous records en les vostres marques.
         La carta de tarot que et fa d'amulet aquest final d'any i tot el 2016, Àries, és l'arcà major número 2, la Sacerdotessa que t'indica que has d'actuar i fer segons t'indica l'experiència acumulada i apresa fins ara.



         TAURE Aquest 2016, Taure, trobaràs l'amor entre les teves amistats, entre grups que es moguin pels teus mateixos interessos personals. Si ja tens parella veuràs com trobeu més moments de passar-ho bé fent coses que us uneixen i engrandeixen els vostres sentiments. Ets un dels signes del zodíac agraciat amb més sort en l'amor aquest nou any així que gaudeix-ho.
         En el tema de feina i diners, tindràs noves idees revolucionaries.... potser un nou producte que saps que fa falta al mercat... potser una nova manera de fer les coses... el que si puc dir-te és que hauràs de buscar recolzament en els teus superiors per poder-ho tirar endavant, però un cop en camí ja no haurà qui et separi de l'èxit.
         En la salud acabes l'any amb algun patiment encara sense tractament o alguna revisió que es va endarrerir i no has fet, però a principis d'any deixaràs ja tot solucionat i la resta dels 365 dies que et quedaran endavant estaràs fort com un roure.
         La carta de tarot que farà d'amulet a taure és el 8, la Balança, l'equilibri, la justícia en tot el que faràs i tot el que rebràs dels altres Taure.



         BESSONS La presencia forta de dos planetes en la teva zona astrològica Bessons, farà que estiguis ballant tot l'any entre dues aigües. Per una part Júpiter farà que millori la teva situació econòmica i també la teva passió per la vida, fent i desfent per deixar solucionats els petits entrebancs que a final d'any no t'han deixat començar el 2016 amb el millor peu... i per una altra banda, Saturn hi haurà dies que et farà estar més serio que de costum sense saber perquè et sents així... la bona noticia és que t'ajudarà també a ser més pràctic i que les coses vagin vent en popa com tu volies i com tu havies posat el rumb del teu viatge, que aquest any serà un viatge a terres paradisíaques en les que reequilibrar descansant i carregant-te d'energies de l'aire lliure i el sol que aquest any portarà també moltes alegries als teus 365 dies que tens per endavant i molt especialment els dies d'estiu i calor màxima....
         La salud no és potser el teu fort aquest 2016, però tampoc t'empiparà fent-te estar al llit... potser uns lleus constipats tant d'hivern com d'estiu, i alguna petita i emprenyadora al·lèrgia a la primavera, però ho tens més que assegurat, que aquest any no et quedes al llit per obligació.
         La carta de tarot que tens adjudicada com amulet i que t'acostarà la sort i la il·lusió a la teva vida és l'estel, l'arcà major del tarot número 17 que et dona llum perquè surtis de la foscor Bessons.
        


         CRANC  A cranc se li presenta un 2016 en el que la carrera professional serà el seu primer mal de cap, ja que tens marcat un canvi a principis d'any que et pot fer patir o rumiar, fins i tot tenir por de no saber per on tirar, però els aspectes planetaris asseguren que seran canvis favorables especialment econòmicament parlant.
         També hauràs de fer un reajustament dels teus pensaments i objectius més personals, especialment en el tema amorós i fer els canvis necessaris però la sort estarà del teu costat i seran fàcils de portar a terme i afavoridors per les dues bandes de la parella. Has de ser realista i triar entre les situacions que se't presentin Cranc.
         En la salud algun nou tractament farà que tot el que fins ara no rutllava passi a ser només un record fugis en la teva ment.
         La carta de tarot que et farà d'amulet aquest any 2016 és l'arcà 3, l'emperadriu que s'assegura aconseguir els teus desitjos i especialment seguretat econòmica.



         LLEÓ aquest any 2016 Lleó tindràs oportunitats de creixement personal, estaràs rodejat d'optimisme i les experiències si que semblaran que siguin un dejavú, com si ja les haguessis viscut, però seran exactament aixó noves oportunitats de canviar i fer-ho bé.
         En el tema econòmic els aspectes planetaris t'avisen de que no gastis més del que tens, ja que aquest any pot estar ple de despeses inesperades... electrodomèstics que has de canviar, sorpreses mecàniques al cotxe... així que procura tenir un raconet per totes les despeses sorpresa. I escolta més als teus superiors en la feina, doncs si veuen que fas cas dels seus consells et recompensaran.
         En l'amor els astres prediuen que sigui un any en el que la teva parella estigui una mica distant, però no serà difícil trobar la forma, els dies i els moments idonis per fer-la feliç i adonar-te que la distància només és momentània i de pensament, no pas tan grossa i real com tu la veies...
         La salud indica problemes sexuals, així que una visita al ginecòleg o al uròleg pot ajudar a que tinguis un bon any al que a la salud en general es refereix.
         La carta de tarot que et farà d'amulet per tenir un bon acabament i un genial inici d'any nou és l'1, el Mag, que diu que tens totes les eines apunt sobre la taula i que ara només cal que les facis servir per fer el bé.



         VERGE per tu Verge, el 2016 és un any d'auto-coneixement, en el que aprendràs de tu mateix i de totes les experiències dures passades i que ara estan prenent un altre caire, a més a més et farà reconèixer les teves habilitats que encara romanen una mica amagades ara a finals d'any i que quan floreixin a principis d'any nou et descobriran un món interior nou que farà que l'exterior també sigui molt més bonic.
         En el tema professional si treballes per algú altre tot segueix sense entrebancs. I si treballes pel teu compte, hauràs de prendre decisions en noves oportunitats de creixement en les que hauràs d'assabentar-te de totes les opcions abans de triar la bona. Però els astres t'asseguren creixement econòmic i menys estrès a la tardor.
         En l'amor els malentesos que podrien haver-hi aquest final d'any han de ser parlats, aclarits i presos en compte perquè poden arribar noves probes molt semblants el pròxim any i us heu d'assegurar de quines son les metes a assolir junts i quines les que heu de fer per separat.
         La salud demana que et cuidis, una revisió o un nou tractament poden ajudar a descobrir zones del teu cos que necessiten més atenció i a partir d'aquí et sentiràs molt millor.
         La carta de tarot que et fa d'amulet tant a final del 2015 com tot el 2016, acostant-te la bona sort és el boig, arcà major sense número que t'indica que no et prenguis a la valenta tot el que passi, potser si no li dones tanta importància a lo dolent.... lo bo semblarà molt més bonic i distret per passar més ràpid a coses millors.





         BALANÇA totes les idees i pensaments que arriben al teu cap els has de prendre com a senyals que t'envia l'univers per fer millor el teu paper aquí a la terra. Els astres estaran enviant-te indicacions de cap a on anar i com anar-hi per aconseguir el que vols, així que només has d'estar al aguait i desprès llençar-ta a la piscina.
         En el tema econòmic Júpiter t'ajuda a netejar deutes a principis d'any.
         En el tema professional nous companys de feina porten canvis a la rutina diària i estaran molt més obert a dedicar més hores al que fins ara era un hobbie i que aquest 2016 et donarà guanys econòmics i personals.
         En l'amor els astres prediuen un any molt romàntic, gairebé de color de rosa, on tindràs la força, estimació i recolzament de la teva mitja taronja (que si encara no l'has trobat, estigues molt atent a la festa de fi d'any doncs pot estar-te buscant ella també i els planetes us faran ajuntar).
         I en la salud física tot està al teu favor Balança, però la mental et farà saber en diferents moments, especialment els canvis d'estacions, que necessites parar, descansar i desconnectar per poder seguir amb més força.
         La carta que et servirà d'amulet perquè les coses siguin millors, més fàcils i més motivadores en el moment de parar a rumiar per trobar les solucions, és el penjat, l'arcà major número 12 del tarot.

         ESCORPÍ Ets uns dels millors signes de la roda zodiacal d'aquest nou any 2016 així que tu Escorpí només t'hauràs d'anar adaptant als canvis positius que t'acostaran tots els astres durant tots els 365 dies de l'any.
         En l'amor tot rutlla de la millor manera... romanticisme, sensualitat, enteniment entre les dues parts... els mesos més difícils seran febrer i març, un cop superats ja no hi haurà qui superi la vostra meravellosa relació sentimental.
         En la zona professional tot bé, com totes les situacions d'aquest any, com t'acabo de dir.... l'únic que et demanen els astres amb les seves posicions és que no siguis el que mana i encara que siguis el cap de l'empresa, escoltis i tinguis en compte les propostes e idees dels teus subordinats doncs estaran molt encertades.
         I en la salud, serà millor la primera part de l'any.. perquè en els segons sis mesos hauràs de tenir cura dels esforços esportius que et podrien fer caure o tenir una petita lesió que et pot fer estar inactiu un parell de setmanes.
         Per últim, Escorpí, dir-te que la carta de tarot que et serveix d'amulet i atrau la bona sort al teu costat aquest 2016 serà l'arcà número 11, la força que t'ajuda a aconseguir les fites i propòsits a tots els Escorpins del zodíac.



         SAGITARI el 2016 ve carregats de canvis, la majoria positius i els que no ho són tant només t'entrebancaran una mica però sense deixar-te caure del tot perquè n'aprenguis per la pròxima situació que encara pot complicar-se una mica més. No pateixis que no serà tant greu, sembla més difícil del que serà, però si intenta no despistar-te en cap moment i posar atenció en tot el que fas.
         Els Sagitaris que no teniu parella o que la cosa està difícil a finals d'any, canviarà fent un tomb per reconèixer els errors i poder millorar la relació... o fins i tot que els amics us presentin una persona que semblarà feta a mida per vosaltres.
         En la feina potser una mica d'estrès a principis d'any però a la primavera una baixa temporal d'un company farà que t'organitzis uns dies de diferent forma per arribar a complir amb tot el que et toca i aquesta aventura t'ajudarà a que la resta de l'any tot funcioni sol i la mar de bé, sense cap mena més d'esforç per la teva part.
         En la salud acabes 2015 amb algun tema pendent de revisió, no ho retardis més doncs els astres t'ajuden a posar-te bé del tot abans de primavera si t'hi esforces i afanyes i passaràs la resta de l'any en la que et sentiràs fins i tot més jove i sa.
         La carta de tarot que et pot anar molt bé d'amulet durant tot el 2016, Sagitari, és l'arcà major La Roda de la Fortuna, la carta del karma que mourà els canvis al teu favor si creus en ella i si t'esforces en tot el que facis.



         CAPRICORN un consell astrològic dels astres per tu Capricorn, per acabar bé l'any i començar molt millor el 2016... et recomanen que paris un moment o l'estona que faci falta, per redefinir les teves metes i propòsits. ¿No t'has adonat que no tot està anant per on tu esperaves? Potser ha arribat el punt on decidir si val la pena seguir intentant-ho o si girar cua i començar de nou. Aquest serà el lema del teu 2016, si més no, l'inici d'any, perquè puguis fer un canvi professional i econòmic.
         En l'amor només has de seguir les situacions i el teu instint perquè tot anirà rodat. Procura no ser massa tossut i deixar dir la seva opinió i els seus desitjos a la teva parella i no haurà res pel que hàgiu de patir.
         I en la salut, distreure't amb alguna manualitat o pintant o fent algun detallet amb les teves mans pot anar-te molt bé especialment els mesos de primavera on pots estar una mica estressat, pel demés tranquil doncs la força t'acompanaya tant físicament com mentalment.
         La carta de tarot que et farà del millor amulet que puguis tenir aquest 2016 és l'ermità, arcà major número 9 que t'ensenyarà el camí amb diferents i diverses senyals.



         AQUARI Hauràs de buscar la lleialtat entre els companys de feina i els amics d'hores de lleure. Aquest any t'ajudarà a triar entre les persones de les que pots aprendre i de les que només poden portar-te patiment, així que estigues al aguait i posa a proba als que no t'acaben de fer el pes. A meitat d'any, cap a l'estiu, ja estaràs rodejat només dels que si compten en tu i tu pots comptar amb ells i ja només et quedarà gaudir i ser feliç.
         En els esforços monetaris hauràs de demanar ajut a la família, però no pateixis doncs abans d'acabar l'any ja no els hi deuràs res.
         En l'amor sembla que tindràs més llibertat per fer el que a tu realment et fa feliç i les hores que passis amb la teva parella semblaran que siguin els primers dies quan us veu conèixer, aprofita per recollir i emmagatzemar tota aquesta energia que us farà feliços tot l'any als dos.
         En la salut, hauràs de cuidar-te de l'estrès o nervis, busca la forma de desfogar-te i recorda que les activitats a l'aigua o a la vora d'aquesta... la platja, els rius, les fonts... fins i tot els spas o la banyera de casa t'ajudaran a netejar-te d'energies negatives i que tornis a tenir forces i tranquil·litat per seguir endavant.
         La carta de tarot que tens adjudicada com amulet, Capricorn, serà el 12, el penjat, que et demana que paris a descansar i rumiar abans de fer un pas endavant, sobre tot en els canvis que puguin arribar aquest 2016.



         PEIXOS  Oportunitats de canviar el passat, de millorar el futur, és el que et posaran davant els astres, aquest 2016 Peixos. Es tracta de que tu pots fer-ho anar cap a millor o cap a pitjor, així que rumia molt bé cap a on vols anar i què estàs disposat a perdre per aconseguir-ho. Si sempre ho has fet d'una manera i no funciona ¿perquè no intentes fer-ho completament al revés? Els astres t'asseguren que així si ho podràs aconseguir.
         Arriba una nova parella a finals de primavera... una relació molt especial... tant si tens parella actualment com si estàs sol... així que en el primer cas hauràs de decidir si viure l'aventura o si realment vols començar de nou amb una nova persona al teu costat.
         En la salut entre abril i setembre pot complicar-se una mica el tema emocional, i just el tema mental es veurà reflectit en la part física. De totes formes, pensa que quan acabi l'estiu hauràn acabat totes les complicacions de l'any i si realment has fet els reajustaments que faltaven a la teva vida, i has fet net amb tots els deutes que tenies amb els del teu voltant... llavors serà quan arribin els premis i els millors dies de tot el 2016 pel Peixos.
         La carta de tarot que et farà d'amulet per acostar-te els bons pensaments, les bones idees i el bon saber actuar, serà l'arcà major número 18 la lluna, que si li demanes traurà tota la obscuritat del teu davant i podràs veure la llum del sol fins i tot de nit.
        


         Els horòscops, articles i recomanacions, ofertes de consultes i cursos de tarot i reiki... els trobaràs al facebook del grup d'aquest programa LES SET LLUNES, o a les xarxes socials on sóc com Susanna Setllunes i a la web setllunes.com I SI NECESSITES SABER COM ANIRÀ QUALSEVOL COSA DE LA TEVA VIDA... TENS EL MEU TAROT A LA TEVA DISPOSICIÓ.


Susanna SetLlunes

TAROT (consultas/lecturas y cursos). Clarividente Sensitiva. Master de REIKI (sesiones y cursos). Sanación física, psíquica, emocional y espiritual. Imposición de manos. Quiromasaje Terapéutico. Rituales de Mágia Natural Positiva Limpieza energética de lugares y personas. limpieza y reequilibrio de Chakras. ... Autora del libro “Tejiendo Almas, algo más que casualidad” Directora y Presentadora del programa radiofónico “Les Set Llunes”

Cita previa  PRESENCIAL, por TELÉFONO o ONLINE (Skype, messenger...) tel.: 638 96 33 37

www.setllunes.com www.setllunes.blogspot.com facebook: Susanna SetLlunes twitter: @SetLlunes correo: radiosetllunes@gmail.com

No hay comentarios: