miércoles, 10 de febrero de 2016

Calcula el teu número de la numerologia i esbrina què et depara el 2016.

          Calcula el teu número de la numerologia pel 2016.

El primer que hem de saber de les prediccions de numerologia, és que el 2016 és un any 9. Que com ho sabem? Doncs sumant tots els dígits de l’any, 2+1+6, ja que el zero no cal.... i ens dona un total de 9.

Mentre t’explico que vol dir i què comporta que sigui un any 9, calcula el teu propi número de naixement numerològic, calculant i sumant tots els dígits del teu dia, mes i any de naixement...

Exemple:
Si haguessis nascut el 24 d’octubre de 1975...
24 del 10 del 1975:
sumariem el 2 i el 4 del dia 24... que són 6,
més l’1 del 10 que és el mes d’octubre (ja que el zero no suma) tenim 7...
i ara hi sumem els dígits de l’any (que altres cops ja us he explicat que no cal sumar-hi els nous, però si voleu sumeu-los i comprovareu que dona el mateix resultat) 
teníem 7 i li hem de sumar els dígits de l’any 1975 (no sumaré el nou i qui vulgui que ho comprovi...)
7 més 1 son 8, més 7 son 15, més 5 són 20.... llavors portem aquest resultat a un sol dígit... 2+0 son 2, i aquest seria el numero de naixement numerològic EL 2.
Ara es tractaria de sumar el número de l’any actual, o sigui el número 9 que hem dit que és el 2016 (2-1-6=9),  al número de naixement (en el nostre exemple (EL 2) sumar-hi el número 9 (que no cal com ja us he explicat... perquè dona el mateix resultat... i ja teniu el vostre número numerològic del 2016). Fem la prova/comprovació: teníem el número 20 que portat a un sol dígit son 2 i amb el 9 són 11, que si portem a un sol dígit un altre cop, tindrem que 1 +1 son 2.

Resum ràpid: suma el dia més el mes i desprès els dígits de l’any en que vas néixer... i ja tens el número per aquest any, que ara passarem a esbrinar del 1 al 9 què ens prediu, però primer veiem com ens influirà a tots en general que sigui un any 9.

El número 9 ens indica que el 2016 és un any d’acabar cicles i processos, coses que han estat funcionant durant gairebé una dècada ara tenen el moment idoni per canviar, modernitzar-se, reconstruir-se.... Acabaran les tensions que arrosseguem des del 2007 aproximadament, es desfaran les males energies i tots els conflictes espirituals acumulats trobaran la forma de distorsionar-se i les noves energies que ens arribaran seran repletes de perdó, alliberament i fins i tot sanació. Ens oblidarem i deixarem enrere tot el que ja no serveix, recollirem el karma de tot el que hem fet fins ara en aquesta vida i carregarem de noves energies les noves collites i projectes.



Esbrina què et depara el 2016.

I com vibraran aquestes energies anirà molt lligat al nostre número, el que acabem de calcular. Anem a veure doncs, quines son les claus de cada número i quines portes podràs obrir aquest any.

El número 1 tindràs molta sort i la decisió t’acompanyarà en tot el que facis, l’energia t’acompanyarà per superar cada repte que tinguis per davant i seràs capaç de progressar els 12 mesos del 2016 amb empenta, tranquil·litat i serenitat a més a més que el teu esperit de conquesta estarà al aguait i al teu total favor proporcionant-te molta força.

El número 2 viuràs un començament del 2016 millorant mica en mica tots els entrebancs, la teva bona ratxa comença a partir de l’estiu, així que abans que arribi la calor t’hauràs d’esforçar en complir tot allò que tens ja en projecte. I a la segona part de l’any es tractarà de recuperar la teva autenticitat interior i  ser molt honest amb tu mateix i amb les teves emocions.

El número 3 tindràs un any fantàstic on tot sembla embolicar-te entre coto-fluixos desprès d’haver viscut una bona ratxa de mals de caps i angunies. Ara, aquest any serà quan podràs progressar en tot tipus d’activitats però el teu repte és saber-les veure des d’un altre punt de vista i fer-les la volta. Un any refrescant pels 3 ple d’idees i cosetes noves.

         El número 4 tindràs un any molt estable tant parlant de la vida privada com de la faceta professional. Hauràs de ser clar, precís i reestructurar horaris i feines més urgents, perquè tot rutlli cada dia millor. Quan no vegis per on avançar, seu, mira el teu voltant, rumia on vols anar i busca la forma, perquè tot serà davant dels teus ulls a punt per utilitzar-ho i arribar fàcilment a la victòria.

El número 5 tens un any per créixer espiritualment i per fer volar els teus somnis, el primer que has de fer és reforçar la teva força de voluntat i deixar de banda tot el que està estancat trobant la forma de sortir de la rutina. A partir d’aquí només hauràs d’ignorar les falses promeses i estar molt actiu per aconseguir tot el que et proposis. Es un any de transformació per tu, ple d’ambicions i aventures complertes.

El número 6 tindràs un any ple d’il·lusió per les coses noves que t’arriben, i especialment la feina i la vida professional són les que es veuran més beneficiades. Actuar amb calma, determinació i pausadament farà que puguis recollir tot el que has estat sembrant fins ara. El millor de tot serà la confiança en tu mateix que arribarà a donar-te la forà i empenta que necessites.

El número 7 gaudiràs d’un millor enteniment amb el teu propi jo interior i això permetrà que la inspiració t’acompanyi durant tot el 2016. Els somnis ja no són volàtils, ara podràs palpar-los i gaudir-los, sempre que t’apartis de l’enveja que provocaràs en els del teu voltant. Recorda que aquest any es tracta de pensar en què vols, com ho vols, com ho fas i com t’ho prens emocionalment i psicològicament.

El número 8 ets una mica com la plastilina aquest any, modelable i canviant, però tot serà pel teu propi bé perquè els reptes que t’envoltaran no seran fàcils i t’hauràs d’anar adaptant. Si segueixes el camí pas a pas i no pateixes pel que trobaràs al següent revol, no hauràs de patir. Recorda estar al aguait i posar el peu dret ben fer-me abans de moure l’esquerra. Aquest pas lent t’ajudarà a que la prudència t’acosti la bonaventura al teu costat.

El número 9 viuràs un 2016 d’alliberament on tancaràs cicle amb molta fortalesa, tant física com psíquica, emocional i psicològica. Començaràs a preparar noves fites, nous reptes i noves metes que iniciaràs a finals d’any o inicis del 2017, a nivell professional pots viure un meravellós ascens o acabar un contracte que ja no et motiva, i en general tots els mals moments s’aniran diluint a mesura que vagin passant els mesos de l’any que acabem d’iniciar.



         Ja saps que les prediccions les dono en primícia a Radio Silenci, el dimarts en directe?? I que cada últim dimarts de mes tens l’horòscop que preparo amb l’astrologia??

Pots tornar-nos a escoltar a radiosilenci.cat en l’apartat de programes hi trobaràs LES SET LLUNES, o a ivoox.com i a la web setllunes.com on trobes tots els programes emesos en directe en aquestes 8 temporades que porten en directe, i al blog, setllunes.blogspot.com que com a la web setllunes.com podràs llegir-ho detingudament.

         Si necessites consultar al tarot, l’astrologia... com millorar algun tema en concret de la teva vida, ja saps que pots trobar-me a les xarxes socials o al correu electrònic d’aquest programa radiosetllunes@gmail.com i t’ajudaré a buscar la forma de resoldre-ho i ser màgicament el més feliç possible.

         Gràcies per llegir fins aquí.

         Susanna SetLlunes.

TAROT (consultas/lecturas y cursos).
Clarividente Sensitiva.
Master de REIKI  (sesiones y cursos).
Astrologia (Cartes Astrals Natals).
Sanación física, psíquica, emocional y espiritual.
Imposición de manos.
Quiromasaje Terapéutico.
Rituales de Mágia Natural Positiva
Limpieza energética de lugares y personas.
limpieza y reequilibrio de Chakras.
...
Autora del libro “Tejiendo Almas, algo más que casualidad”
Directora y Presentadora del programa radiofónico “Les Set Llunes”

Cita previa PRESENCIAL, por TELÉFONO o ONLINE (Skype, messenger...)
tel.: 638 96 33 37
facebook: Susanna SetLlunes
twitter: @SetLlunes



No hay comentarios: