miércoles, 11 de febrero de 2015

RITUAL FÀCIL, SENZILL I EFECTIU PER L'AMOR.... EN SANT VALENTÍ 2015 (per Susanna SetLlunes)

RITUAL FÀCIL, SENZILL I EFECTIU PER L'AMOR.... 

EN SANT VALENTÍ 2015 

(per Susanna SetLlunes)

Com que aquesta data és una de les millors per fer rituals i encanteris d'amor, us en he preparat un de fàcil perquè pugueu millorar les vostres relacions de parella o per acostar a la vostre mitja taronja al vostre costat si encara no us ha trobat.

Com sempre dic, ni us acosteu a les màgies negres, ni als amarres amorosos perquè una persona concreta us estimi com vosaltres voleu, doncs no sabem si la persona que desitgem que ens estimi és just la que el destí ens ha posat a la vista i amb l'amarre si que podríeu aconseguir que s'apropi, però podria no ser com esperàvem i llavors la relació no aniria bé portant-nos només problemes... però si que podem fer perquè la relació que tenim vagi més bé.. o si encara no tenim parella perquè ens arribi, però sempre sense anomenar tal, qual o fulanito... més aviat el que hem de fer és dirigir el missatge, el nostre desig, a veure'ns amb parella feliços, i no donar-li a l'espelma el nom de ningú.

Aclarit això, dir-vos que les energies, intencions i paraules que feu servir per fer aquest ritual, seran el més important, doncs com sabeu o podeu imaginar, el com ens el prenem, i el com el fem, serà el que ens influirà i farà que la màgia ens arribi o no....

Per començar necessitarem una espelma vermella... si la teniu en forma de cor, molt millor... també necessitarem un platet amb sal, un got amb aigua, i encens (que pot ser de roses o del que més t'agradi a tu)... i per últim un llumí de fusta amb el que l'encendrem i meditarem una estona amb el que li estem demanant a Sant Valentí. 

Deixarem que l'espelma s'apagui sola, sense bufar-la, i quan s'hagi consumit, l'agafarem i la llençarem a un lloc on corri l'aigua, que podria ser el mar, un riu o fins i tot el w.c. Però si com jo estàs concienciat en que no podem embrutar la nostra estimada natura, millor si agafes les restes de l'espelma i de l'encens i els vas a llençar embolicats en un paper blanc, a les escombraries de fora de casa, al container... així les energies de fora s'acostaran cap a tu tal i com has demanat.

Per finalitzar, has de tenir la sal tres setmanes a casa, i llavors llençar-la al carrer, davant de la porta d'entrada de casa teva. I l'aigua la faràs servir per regar una planta que tinguis també a fora al carrer, al pati, al balcó o a la terrassa.

Ja només faltarà tenir una mica de paciència i esperar els resultats.

Per últim, comentar-vos que a partir del dia 12 la lluna serà minvant, així que el vostre ritual donarà molt bon resultat si demaneu que s'emporti els problemes amorosos o sentimentals.

Com a regal de Sant Valentí per tots els oients i habitants d'aquesta nau Les Set Llunes, teniu un 20 per cent de descompte en els meus serveis de tarot, Reiki i massatges, però afanyat, doncs és només pel mes de febrer. Escriviu-me a radiosetllunes@gmail.com i t'informaré de tot el que pots fer per millorar la teva vida amorosa.







No hay comentarios: