miércoles, 4 de febrero de 2015

PREDICCIONS NUMEROLOGIA 2015 -I COM SABER EL TEU NÚMERO-

La setmana passada vaig explicar-vos com ens aniria el 2015 a tots els horòscops segons les posicions astrals dels planetes, que si us ho veu perdre, podeu tornar a escoltar a ivoox.com o llegir al blog setllunes.blogspot.com

Avui....veurem què te a dir la numerologia del 2015, com ens anirà en l'amor, la carrera, les amistats, la riquesa, la salut i molt més. Però per poder començar, necessito que busqueu els deures que us vaig encarregar estimats oients/habitants de la nostra nau màgica.... doncs la base és saber el nostre número personal per desprès poder calcular el número que teniu aquest any i que us avançarà com serà l'any.

Ja teniu els deures a la vista? O es que no els heu fet encara? 
Bé, pels que aneu tard, us explico que es tracta de sumar tots els números del vostre dia, mes i any de naixement i portar-los llavors a un sol dígit. És a dir, si heu nascut el 1 de gener del 2002 per posar un exemple diferent del que sempre poso amb el meu aniversari.... 1-1-2002.... sumarem el 1 del dia, més el 1 del mes de gener, i ens dona un resultat de dos, fins aquí fàcil...més el 2 del dos mil, que sumen 4 i sumem el dos últim de l'any i ja tenim el resultat, la base, el número personal que són 6.

Quan tenim aquest número personal, per últim hi haurem de sumar el número de l'any.... que ho fem igualment... sumem el 2 del dos mil, el 1 del quinze, i el cinc final.... i ens fa un total de 8. Vuit és doncs el número de l'any, que si el sumem al nostre número personal (el que hem calculat abans del exemple era 6) tindrem que 8 d'aquest any més el 6 del nostre número personal ens dona un total de 14 que portem a un sol dígit sumant els dos números del 14, 1 més 4 que ens dona 5. I ja tindríeu el número que ara us explicaré amb les característiques de tot el que us pot passar aquest 2015 segons la numerologia.

Un resum molt ràpid pels que encara esteu contant:
Sumar tots els números del dia, mes i any del vostre naixement.
Sumar-hi desprès el número 8 (que com he dit és el número d'aquest 2015).
i finalment portar-ho a un sol dígit, sumant els números entre sí del resultat que teníeu.

Mentre acabeu de contar els que no havíeu fet els deures encara.... dir-vos que el 2015 per ser un any 8 serà un any en la que s'hauran de prendre grans decisions i amb molta responsabilitat, doncs el número 8 és kàrmic i això vol dir que les nostres accions generen reaccions i per això hem de meditar bé abans de prendre qualsevol decisió, afrontar un nou treball, signar contractes, etc.

En un any 8 és important dedicar-se a construir, evitant confrontacions de poder i actituds autoritàries que puguin afectar negativament les persones que ens envolten. I el 8 està lligat a qüestions monetàries, de manera que podria ser un any de catàstrofes financeres i fallida de bancs. Cal doncs, estar atents a inversions, préstecs, etc. llegint bé tot el que es signa i no arriscant innecessàriament.

Ja heu acabat de comptar???
Doncs passem a veure com li anirà el 2015:

Número 1
El 2015 és l'inici de nous projectes, noves activitats o interessos especials. El que és important és centrar-te en els teus objectius amb la teva força mental i física, i adaptar-te als canvis per fer la vida més reeixida i emocionant.
Pels número 1 és un any per buscar noves oportunitats en el treball. Res de passivitat ni de dubtes. És any de sembrar per poder recollir més endavant. Aquest any comences un nou cicle de 9 i és un excel·lent període per posar en marxa nous projectes. El 2015 serà ple de dinamisme i de força per tu. El color de l'any que et portarà bona sort serà el vermell.

Nombre 2
En la numerologia el número 2 és la persistència, la col·laboració i el creixement personal. Hauràs de mirar i guiar-te pel teu instint i sentiment, més que per la lògica. Donaràs lloc a un estat d'harmonia de les coses, i la teva ment es tornarà estable i tranquil·la. Les teves relacions en les esferes romàntiques i familiars veuran un canvi a millor.
L'emotivitat i la sensibilitat primaran tot l'any. Pots haver de triar i tenir dubtes... deixa't portar per la teva intuïció i expressa lliurement el que desitges i recorda que hauràs d'evitar els conflictes i seleccionar bé els teus amics. Controla l'estrès. El teu color de l'any és el daurat.

Número 3
Pel número 3 es prediu un any d'entusiasme, el creixement creatiu i la millora social. Socialment aquest és un any molt agradable per al número 3 i hi haurà abundància d'alegria i entreteniment... i el plaer serà bo per la teva felicitat personal, sobretot si ets una persona de negocis que es troba en aigües profundes.
Dinamisme i alegria et permetran remuntar els pocs obstacles que sorgeixin. És un any fàcil i les relacions humanes seran prioritàries però hauràs de vigilar amb tot el que escriguis i amb com ho escriguis per evitar malentesos. El color de l'any 2015 pel número 3 és el groc.

Nombre 4
L'horòscop numerològic pel 2015 per les persones amb número 4 mostra que és un any de disciplina, diligència i creixement. També caldrà ser persistent. Només el treball dur, donarà bons resultats. I recorda que mentrestant estàs centrant en el teu creixement i les teves metes, no ignoris la teva salut.
Un any propici per construir les bases sòlides que determinaran el futur... i el que vas sembrar en el 2014 podria començar a donar-te els seus fruits. L'activitat professional estarà en primer pla i serà l'any adequat per fer-la progressar. De la salut has d'anar en compte amb l'estrès. El teu color de l'any és el verd.


Número 5
La numerologia prediu per tu, número 5, que durant aquest any s'eliminen totes les restriccions de l'any passat... així que seran 365 dies de grans transformacions i més llibertat. Un altre aspecte serà la independència i la llibertat personal. A més a més donaràs forma i expressió a les teves capacitats ocultes i tractaràs d'ampliar la teva perspectiva mental.
T'espera doncs un any de canvis i viatges... i si els anys anteriors han estat viscuts positivament, els canvis vindran de forma natural. L'essencial és estar obert i vigilar per no deixar-te escapar cap oportunitat...especialment en l'amor. El color de la bona sort per tu són els tons terra.

Nombre 6
El número 6 és indicatiu del creixent, d'obligacions socials i els nous compromisos dels assumptes familiars. Aquest serà doncs per tu un any d'amor i romanç... i et veuràs obligat a complir amb les demandes addicionals de ser social en el teu front de la cursa. També pots ser cridat per ser útil i/o resoldre els problemes dels altres.
La família, la llar i les responsabilitats tenen prioritat aquest any i perquè tot es desenvolupi bé no has d'intentar evitar aquestes responsabilitats. Deixa parlar el teu cor, sobretot en la teva relació de parella perquè puguis consolidar el vostre amor. El color del número 6 per tot el 2015 és el blau.

Número 7
El número 7 prediu estar llest per l'auto-examen i la planificació futura.
Pot ser l'any de la millora de la teva força espiritual. Pots mirar cap a dins i prendre consciència de la teva comprensió de la vida en el seu conjunt.
Un any de transició per posar ordre tots els aspectes de la teva vida i evolucionar. No és any per forçar els esdeveniments, però sí d'augmentar els teus coneixements i compartir-los. Bon període per obrir-te al món espiritual i per elaborar nous projectes pel futur. El teu color màgic de l'any és el violeta.

Nombre 8
El número 8 prediu un any d'èxits i recompenses. Seràs ambiciós en la teva perspectiva i amb la teva força mental que combinats amb les teves capacitats professionals t'ajudaran en la consecució dels teus objectius. Les possibilitats de diversificació de les teves activitats de negocis són lluminoses durant tot l'any.
Els diners i el material estaran molt presents doncs per tu, 8, és l'any de la collita on el treball i el bon fer aconsegueixen el seu reconeixement. Podrà ser el teu any de transformació interior i d'evolució professional, encara que hi hagis de posar tot el teu esforç. Cuida't per dins i per fora. I ajudat de la màgia del color ós o marfil.

Número 9
El número 9 prediu que aquest és un any per fer balanç i ser caritatiu... un any per tornar, a la societat, part de la seva riquesa que has guanyat amb ella. L'amor pot estar en l'aire i sobre tot sorgir si encara no teniu parella.
Dolç i amarg, èxit i pèrdua, així serà aquest any per vosaltres els nombres 9. Favorable en els viatges, estudis i trobades... però us caldrà desembarassar tot el negatiu i el superflu per poder avançar. Naixeran noves idees i projectes que es concretaran el pròxim 2016, el que serà el teu any 1. Però fins llavors.. mentrestant... el color de la sort pels 9 és el vermell.

-Ara deixeu-me que us expliqui....
si quan comptàvem el número personal de l'any, abans de portar-lo a un sol dígit, (especialment els que us ha sortit el 2 ó el 4), us havia donat el resultat de 11 ó 22, que són els números mestres.... estigueu atents doncs us explico cinc cèntims també del que us espera aquest 2015.

Número 11
El número 11 prediu el desenvolupament psíquic i l'èxit. I les previsions també adverteixen que has emprès un nou camí diferent a la teva rutina monòtona i t'enfrontaràs a dificultats en el teu viatge... però la consciència espiritual i la il·luminació estaran del teu costat els 365 dies.

Nombre 22

 El número 22 representa el teu compromís amb el benestar de la societat. L'any és més sobre com fer que les coses succeeixin, en lloc de somiar en gran... per tant seràs capaç de convertir les teves grans visions en realitat gràcies al teu enfocament pràctic i a la teva diligència.


Recordes el tracte que tenim tu i jo, estimat oient-habitant? és molt fàcil, mira... i recorda que sóc bruixa i sé que ens estàs llegint, així que no pots fallar-nos...
si t'agraden els horòscops setmanals o prefereixes els mensuals... si t'encanten els consells dels arcàngels o les característiques de cada signe de la roda zodiacal... o si trobes a faltar alguna de les seccions de les anteriors temporades... perquè ho tingui en compte m'ho has de dir al facebook del programa de radio LES SET LLUNES o també tens a la teva disposició el correu electrònic que has d'escriure tot seguit i en lletres: radiosetllunes@gmail.com Si ens escrius: formaràs part de la llista de participants del sorteig màgic i podràs guanyar nous i sorprenents regals que et poden canviar la vida.

I si has arribat tard i no has pogut escoltar la teva predicció, recorda que pots llegir el teu horòscop, o els consells dels arcàngels, al facebook i al blog... o tornar-nos a escoltar a ivoox.com... però si el que vols és saber com t'anirà el mes o com solucionar allò que et preocupa... llavors pots demanar-me hora per tarot. Escriu-me a radiosetllunes@gmail.com i em posaré en contacte amb tu.


No hay comentarios: