martes, 24 de noviembre de 2015

HORÒSCOPS DE DESEMBRE 2015 E inicis del 2016... per SUSANNA SETLLUNES



Com ens anirà desembre?
Mes últim de l'any en el que encara podem acabar la feina que el destí ens proposava per aquest 2015...





















ARIES Les poques hores que queden de novembre, per tu Àries, seran com la última oportunitat de sembrar allò que vols recollir en el 2016. Els astres et donen l'avís de que tot està en les teves mans, les eines apunt... només falta que les agafis i les facis treballar. No si val a pensar que ja no val la pena... o a tancar-te a plorar pels racons de casa pel que no has aconseguit encara. Pren-t'ho com l'última parada del tren i encara ets a temps de pujar-hi. Desembre serà per tu un mes ple d'oportunitats especialment en el terreny professional, així que si no tens feina surt a trobar-la perquè t'està esperant... En l'amor: els sentiments estaran a flor de pell i hauràs de trobar les paraules adequades per no fer mal. I la salut és el més favorable de desembre per tots els Àries, recarregats, valents i forts.


TAURE A tu Taure, les hores finals de novembre han d'anar dedicades a les relacions personals i sentimentals. Has de triar les persones que seguiran amb tu aquest últim mes de l'any... i no serà fàcil, però les probes arribaran per si soles i tu només hauràs d'estar atent, escoltar, mirar i callar, i cadascú s'anirà posant al seu lloc sense que tu hagis de fer res. Només començar desembre ja et sents més a la vora del triomf, gràcies a Venus a la teva casa astrològica número set, notaràs com tothom et pren com a lider i et sents el centre d'atenció. Les preocupacions hauran pres un altre caire i en comptes de probes a superar, el que obtindràs seran els resultats dels teus projectes ja que els astres faran que aquest final d'any sigui el trampolí d'un magnific 2016 replet de premis i desitjos complerts.


BESSONS A veure, finals de novembre i principis de desembre són per tu, Bessons, el moment idoni de l'any per estar atent a les peticions dels del teu voltant, de prendre decisions, de posar tot sobre la taula i prendre consciencia de quin camí es el que vols seguir a partir d'ara. Els astres són en un moment en el que poden donar-te facilitats sempre que tu tinguis clar de quin és el propòsit i meta a la que vols arribar. Desembre t'ajudarà a renovar la confiança, a recuperar la coherència i a reincorporar la responsabilitat en tot allò que havies anat deixant de costat. Especialment les relacions i llaços tant personals com professionals. Desembre serà un quadre pintat amb les millors pintures, però tu ets qui ha de fer primer l'esborrany, llavors els astres t'agafaran la mà i faran el que has visualitzat. Cuida't l'estomac des d'ara mateix si no vols arribar a Nadal i no arribar a provar el turró per tenir que seguir dietes depuratives.


CRANC final de novembre amb els astres a la teva casa astrològica de les experiències sentimentals, així que és un bon moment per relaxar-te Cranc i crear bons moments entre les amistats, familiars, parella i fills. Hi haurà vivències de tot tipus però recorda que tot el que visquis i acabis ara, quedarà net i renovat per desembre i el pròxim 2016. Estreny vincles i demana ajuda als que tens a prop. També marquen els planetes una possible retornada d'algú del passat amb el que pensaves que ja no podies comptar, però que transformarà les teves sensacions i situacions futures. Pren consciència de la salut i pensa que és el que pot fer-te recaure sempre en la mateixa malaltia doncs és senyal que alguna cosa has de canviar en el teu interior. Reorganitza horaris i prioritats i no tardis més en projectar al destí el que vols per aquest 2016, desembre materialitzarà tot allò que demanis i visualitzis.


LLEO als Lleons nascuts a finals d'agost els hi arriba l'ultimatum de l'any, han de posar totes les cartes sobre la taula, treure's la màscara de poker i descobrir el farol que tant heu fet creure als del vostre voltant, perquè els astres no us portaran novetats positives fins que no feu net i polit amb tot el que heu viscut i podríeu acabar creient-vos les vostres mentides i que tot desembre i fins i tot el 2016 sigui desastrat i ruïnós perdent el poquet que heu reunit fins ara per tornar a començar de zero.


Ara bé, si ets Lleó i has nascut a principis de setembre, el que faran els astres amb tu aquest final de nombre, tot desembre i inicis del 2016, serà premiar-te per tot l'esforç i honestedat, i per tota la implicació en fer acords i fer que els del teu voltant estiguin més units. Entraràs en un període de maduració i harmonia, fins i tot podria donar-te per embellir el menjador o alguna habitació de casa. Fes-ho doncs totes les energies que t'ajudin a estar bé amb tu mateix, seran les que rebràs multiplicades.


VERGE Estàs en el període clau de l'any per fer una amplia reestructuració familiar i de la gent que més estimes, a més a més de la teva vida íntima i dels teus hobbies. Els astres t'ajuden a revisar i renovar el que ha anat bé i el que no, el que necessita un canvi de vista o posar-te mans a la obra... veure què falla, què et fa sentir malament és clau en aquest final de novembre i tot el mes de desembre per poder projectar les noves funcions i responsabilitats. Pensa que perquè les coses sempre hagin rutllat sota la mateixa norma, no vol dir que sigui la bona, així que treu-te la por i els dubtes i actua com et demanen el cor i la ment, no com et diu l'altre gent. Rumiar i meditar què et fa feliç i què te'n podrà portar en un futur, de felicitat, són els teus últims deures del 2015. Si fas els canvis adients, la numerologia del 2016, que és un any 9, acabarà un cicle i començaràs a rebre les recompenses, tant de salut, de feina, relacions, diners, feina... així que ja tens feina Verge. El més especial és la relació amb els fills aquest desembre, i el que t'acostaran els astres es seguretat personal.




BALANÇA Mart és al teu signe tot el mes de desembre, ja hi va entrar aquest novembre fent que tinguis una gran força, energia i determinació per començar algun projecte nou. Tots els anteriors horòscops han d'acabar la feina endarrerida de l'any, però a partir del teu signe, la roda astrològica indica moviment i rodes noves per un camí que ja ha començat, així que no hauràs d'esperar a que acabi desembre o comenci el 2016, Balança, perquè tu ja et mous dins de les energies renovades que tots esperem i somiem pel 31 de desembre. Només recorda d'actuar com si les preses no existissin, com si tot ballés el ritme de la teva música i deixa en mans dels astres les noves novetats i les sorpreses que s'acostaven i que arriben abans de Nadal.



ESCORPÍ tu viuràs una mena de renaixement, com l'au fènix renoves oportunitats de tota mena aquest mes de desembre, Escorpí, i els astres et porten flotant per núvols de cotó des dels que veuràs les coses d'una altra perspectiva i embolicat per tot l'amor dels que t'envolten. És hora de jugar un paper nou, de descobrir com conviure millor en parella, de resoldre els problemes legals o demanar l'augment de sou a la feina. No vol dir que tot serà fàcil, però si que cada pas que facis, per petit que sigui, anirà encaminat a tenir tant qualitat com quantitat en tot el que realment ha de canviar en la teva vida. Tu també comences a notar aquest mateix desembre les energies victorioses que s'acosten amb aquest 2016 un any que marca final de cicle, acabar amb negativitats i fer un canvi mental en tots els sentits.



SAGITARI des de fa un parell de mesos et trobes en una etapa astrològica de responsabilitat i reflexió. Segurament ja han començat els canvis que necessitaves per adonar-te de com millorar el teu dia a dia, però per si fos poc, els astres acaben el mes de desembre premiant el teu esforç. Si has triat el bon camí, el que tenies planificat en el moment d'arribar a aquest pla terrenal, ja podran començar a arribar-te nous plans i compromisos. Si encara no has fet el canvi idoni, tens tot el mes per endavant, per curar ferides del passat, aclarir el present i dibuixar el futur del color que més t'agradi. El consell astrològic és que si encara no has reflexionat, ho facis jaaaa... i si ja has meditat, no dubtis de que tu ets l'únic que pot fer-te feliç i si tu no comences a lluitar-hi ningú ho farà per tu Sagitari.



CAPRICORN Com ja he comentat en l'horòscop de Balança, aquests sis signes últims de la roda zodiacal, ja heu encetat les energies del 2016, però a tu Capricorn també t'afecta la posició de Mart just a la teva casa astrològica dels pares i dels superiors com podrien ser els mestres en els estudis, jefes en la feina, jutges o advocats en temes legals... així que pren paciència i actua sempre amb la veritat per davant, doncs la comunicació amb totes aquestes persones tindrà una forta càrrega en tot el que vindrà d'ara en endavant. Si et vols comprometre, rumia-ho bé abans... si actues tenint en compte els teus sentiments abans de l'acció i tenint-te a tu mateix com a puntal i primer interessat en fer-ho bé, els altres també mantindran la seva paraula amb tu. L'amor i la salut estan del teu costat Sagitari, tant per acabar desembre, com per començar el 2016 immillorablement.






AQUARI la teva missió de final d'any és presentar o recordar als altres la teva faceta més popular, aquella que tant atrau i que tant agrada. Els astres et fan valorar les coses bones tant de tu mateix com del que t'envolta en aquesta vida que t'ha tocat experimentar, així que obre bé els ulls per no perdre't cap detall i poder extreure d'aquesta experiència la millor energia per aprendre i poder passar a les noves etapes renovadores que t'esperen ben atrafegades i plenes de reunions tant en la vida professional com a la més sentimental. Un desembre ple de retrobades i totes elles amb alguna cosa a captar i tenir en compte a l'hora de fer recompte de tot l'any viscut. La salut t'acompanya i no et fa patir... la parella pot ser que estigui atabalada i no t'escolti tot el que voldries però a finals de desembre renovareu la passió que us faltava i no hi haurà qui us pari en tot el 2016.



PEIXOS tant el final del 2015 com el principi del 2016 descobriràs noves persones fascinants, llocs fantàstics i situacions que poden semblar-te màgics per una banda i per l'altra una mena de dejavús que et retornaran a d'infància. Recorda que res no passa perquè si, que tot té una resposta... que només has de trobar-la en el teu interior. No et compliquis la vida pensant en els altres, en el que pensen o el que volen... rumia bé què vols i què penses i què et fa sentir bé, i tindràs el camí marcat i totes les respostes als teus dubtes aclarides. Aquest desembre, Peixos, has de despertar del teu somni, escoltar el teu voltant i respondre a les teves ambicions amb el cor a la mà. No tornis a caure en secretismes del passat, fes net i dona noves oportunitats perquè aquestes també arribin a tu de la mà d'un nou i màgic 2016.





Recorda que els horòscops i artes articles, com algunes ofertes en consultes i cursos de tarot i reiki... ho trobaràs al facebook Susanna SetLlunes i a la web setllunes.com



i que si ens escrius a radiosetllunes@gmail.com podràs obtenir un premi al sorteig màgic d'aquesta temporada.




No hay comentarios: