jueves, 7 de mayo de 2015

ELS HORÒSCOPS PER MAIG 2015 de Susanna SetLlunes

Si vols escoltar els horòscops ho pots fer al programa "LES SET LLUNES" els dimarts en directe de 20 a 21h a Ràdio Silenci, o escoltar i/o descarregar els programes emesos anteriorment a http://www.ivoox.com/escuchar-programas-setllunes-i-les-7-llunes_al_2188_1.html
També el tens al facebook "Susanna SetLlunes" i a la web setllunes.com



D'entrada haig de dir que entrem a maig gaudim de la màgia de la lluna plena, dilluns dia 11 passarà a la fase minvant, dilluns 18 lluna nova i dilluns 25 a fase creixent... pel que veieu, aquest mes "totes les llunes" canvien de fase en dilluns, just el dia dedicat a la lluna, i només per això, tots els horòscops notarem els seus influxos molt més màgics que cap altre mes. Si heu de ritualitzar algun objecte, com les cartes de tarot, o netejar i carregar els vostres minerals, recordeu que aquest és un mes idoni. Si necessiteu més informació, ja sabeu, podeu demanar-me-la al correu electrònic: radiosetllunes@gmail.com

De moment anem a veure què ens anuncia l'astrologia per aquest mes de maig, i ho faré per ordre, tal i com he calculat les posicions... començant pel signe de Àries.



Àries comences maig pensant en què podries estudiar per a millorar la teva vida professional. Els astres t’ajudaran a trobar la sortida, escolta les pistes que t’aniran arribant en els fets quotidians, i fins i tot en els teus somnis.
Amb Mercuri i Sol a la casa dels diners, els teus pensaments començaran a encaminar-se cap a on portar aquests estudis en el terreny professional i que estudiïs amb moltes més ganes per treure'n benefici econòmic.
A la casa del amor, dediques més estones a la parella, renovant sentiments entre tots dos... i Mart pot portar-te algun mal de coll o de gola. Així que cuida’t Àries.


Taure a meitat de mes el planeta Venus, i el Sol, faran que visquis alguna mena de situació mística o esotèrica i t’atreguin més els temes ocults. I aquestes mateixes posicions planetàries poden atraure, també, els diners cap a tu, en forma de regal o en jocs d’atzar.
Al mig mes t'entrarà la vena de la neteja a tot hora, el síndrome del niu que en diuen... voldràs tenir-ho tot net i endreçat. Però no t'oblidis de relaxant-te i descansar.
Cap a finals de mes, Taure, et dedicaràs a fer créixer la teva creativitat, i a passar més estones amb els menuts de la família o fent de cangur.


Bessons començaràs maig sent molt sol·licitat i dedicant el teu temps als que t’envolten. No per això deixaràs de banda els objectius per t’has proposat per aquests dies que ja t'aviso que els astres te'ls posen més a punt per a que els puguis aconseguir.
En la salut, els planetes t'avisen que has trobar l’esport adequat per a equilibrar el teu físic amb la teva ment... i els somnis seran els teus aliats per a solucionar els problemes: apunta'ls al despertar-te i busca la teva pròpia interpretació. Un diari del teu món oníric pot ajudar-te molt més del que t'imagines.
Finalitzant maig, Bessons, et trobaràs a tu mateix i tindràs la força per aconseguir tot allò que et proposis.


Cranc comences maig dedicant-te a tot el que pots fer fora de casa, és com si a dins a casa t’ofeguessis i busques el sol a tot hora.
A meitat de mes els astres marquen un canvi total de la teva rutina diària. Una nova feina o un nou projecte canviarà el teu dia a dia totalment, a més a més de estar molt més intuïtiu del que ja sols ser normalment... i encertaràs amb tot el que pensen les persones del teu voltant abans que obrin la boca.
Els últims dies de maig, Cranc, has d’anar amb molt de compte amb el que fas amb la teva economia i reorganitzar aquesta àrea ara que ja no és un problema com mesos enrere, perquè tampoc ho sigui més endavant.


Lleó comences el mes de maig amb posicions planetàries molt especials a la casa de les possessions materials i de la teva actitud cap a elles, dels recursos que tens al teu abast i que potser fins ara ni te n’has adonat que són allà mateix esperant que els facis servir.
A mitjans de mes la salut la tens al màxim de bé, tant la física com la mental, amb la força suficient per tirar del carro per molt que pesi. I els planetes t’ajudaran a empènyer i a avançar molt més ràpid en el teu camí tot i que la calor comença a fer-te baixar una mica el ritme.
Els darrers dies de maig, els amics faran de les teves il·lusions un nou repte Lleó, amb nous i molt bons beneficis personals.


Verge comences maig a la casa 4, la casa dels pares, així que t'esperen unes setmanes amb diverses situacions amb els pares i/o la família més directe, que et reclamaran la teva ajuda o només la teva presència.
Cap a meitat de mes, els diners poden donar-te una bona sorpresa rebent un descompte o un reintegrament inesperat. Les al·lèrgies i mals estars passaran també abans d'acabar maig, i ja podràs respirar tranquil.
I finalment, el que marquen i t'aconsellen els planetes, Verge, és que has de descansar però no cal que estiguis tirat al sofà, també pots desconnectar aprofitant la natura que t'envolta o fent tot allò que t'agradi perquè també renovarà la teva energia.


Balança, comences maig amb necessitat d’aïllament, d’estar a soles, rumiar qui ets i què vols, i els planetes no et deixaran contestar-te a tu mateix. Et costarà trobar la resposta, però haurà valgut la pena quan l’hauràs meditat bé.
A mitjans de mes la teva èmfasis només aguaitarà les reunions socials i el estar amb els amics i la gent que t’envolti amb aficions que us connectin.
I cap a finals de mes, ja estaràs més per la feina i per les teves responsabilitats, Balança, i la disciplina i un bon ordre a la teva agenda faran que passin els dies més ràpid i sense oblidar-te cap esdeveniment important.


Escorpí comences maig amb els astres a la casa dels llaços familiars, dels germans i cosins. La casa de les comunicacions escrites que portaran noves noticies relacionades amb esdeveniments familiars, molt agradables, o desplaçaments o viatges curts plens de sorpreses.
Cap a la meitat de mes la teva vida, per fi, comença a ser una mica més tranquil·la, i fins i tot trobaràs moments per meditar sense patir pel rellotge.
L’esport et carregarà les piles i t’ajudarà a estar més animat per poder resoldre una nova responsabilitat que arriba quan menys ho esperes Escorpí, i que tot i que pot espantar-te al principi, tindrà molts bons resultats.


Sagitari comences maig amb algun tipus de creu o alguna malaltia que fa temps arrossegues, i que guardes en secret el teu patiment. Però tot millorarà a mig mes, quan podràs aclarir les teves idees i planejar les teves noves metes, i quan ja haurà millorat la teva salut.
Ja estaràs a punt per obrir-te al món i portar a terme tot el que has estat rumiant i planejant en el teu cap durant llarg temps, i els del teu voltant t’aniran reconeixent els mèrits de tot el patiment anterior i l’esforç que has dut a terme ara.
Les responsabilitats et faran conscient de més obligacions però ara seran diferents i podràs passar estones molt més agradables i notaràs molt més que t'estimen i ajuden Sagitari.


Capricorn comences maig sent una mica rebel, i les lleis i normes no podran parar la teva curiositat, fins a portar a terme l’aventura que fa temps necessites a la teva vida i trobar nous al·licients que t’ajudin a trobar-te a tu mateix.
A mitjans de mes els astres faran que estiguis més romàntic que de costum, i que vegis les noves oportunitats amb ulleres noves. Però compte que no sigui que la teva vista te l’està jugant, augmentat les dimensions del que veus.
El mes de maig per Capricorn és un mes de molta feina i també de possibles retribucions professionals i econòmiques molt especials.


Aquari comences maig amb la sang molt alterada i sense saber què fas o cap a on vas... més nerviós de lo normal i rebentaràs a la mínima, així que vigila: on i com, explotes...i sobre tot amb qui ho fas.
A meitat de mes arriba la calma acompanyada de tranquil·litat i els màgics colors de la primavera per a tu... el sol brilla i escalfa les teves idees fent-les créixer i fent-te ressorgir com l’au fènix.
L’ultima setmana de maig, Aquari, la teva habilitat financera augmentarà dia a dia, i tindràs la possibilitat de muntar un negoci molt rentable.


Peixos comences maig amb els planetes fent-te una mica la guitza: et falta concentració, i una mica de mandra t’acompanyarà fins que el teu cos s’adapti a les noves temperatures i a les noves posicions astrològiques.
A meitat de mes compte amb el que menges i compte també amb els medicaments que prens que no estiguin caducats, doncs podries tenir una petita intoxicació.
Surt també molt marcada una possibilitat molt bona de canvi de feina si ja treballaves, o de començar a treballar si estas a l'atur.
L’amor jugarà el paper més important a la teva vida sentimental i gairebé tota la segona meitat de maig serà per tu, Peixos, de color de rosa.



Si vols escoltar els horòscops ho pots fer al programa "LES SET LLUNES" els dimarts en directe de 20 a 21h a Ràdio Silenci, o escoltar i/o descarregar els programes emesos anteriorment a http://www.ivoox.com/escuchar-programas-setllunes-i-les-7-llunes_al_2188_1.html
També el tens al facebook "Susanna SetLlunes" i a la web setllunes.com







No hay comentarios: