miércoles, 29 de abril de 2015

ESPECIAL: PROGRAMA 200 "LES SET LLUNES" 28-4-15 @SetLlunes

Les Set Llunes (@setllunes) celebra els seus 200 programes amb un programa especial !!


Forma parte del sorteo mágico/terapéutico de diferentes premios solo por escribirnos!!!
Contestamos tus preguntas a nuestros colaboradores del programa 
Deja tu comentario ahora, o espérate a hacerlo en directo para que te respondamos en ese momento o en el proximo programa.... https://www.facebook.com/groups/LesSetLlunes.ProgRadio/


Programa de ràdio “Les Set Llunes” per TDT, FM, INTERNET, APP.......
en català i SECCIONES EN ESPAÑOL


        Dimarts 28 d'abril a les 20:05h. s'enlaira la nau radiofònica del misteri "LES SET LLUNES" en el vol 200 (programa 22 de la 7ª temporada) on podràs preguntar el que vulguis, a més a més d'escoltar i viatjar amb:
TOTS ELS COL·LABORADORS DEL PROGRAMA, EN AQUEST ESPECIAL: PROGRAMA 200 recordant anècdotes viscudes durant els programes en directe o preparant-los, visitant els llocs misteriosos dels que hem parlat, llegint els llibres que hem recomanat, provant les teràpies alternatives de les que parlem, fent els rituals màgics, si ens han coincidit o no els horòscops amb el que hem viscut, fent els deures que recomanen la psicòloga i altres tripulants de la nau, etc.

T'HI ESPEREM!!!! SERÀ UN PROGRAMA DIFERENT!!!

Envie'ns la teva experiència paranormal, opinió del programa, crítica, suggeriment i/o preguntes, els comentaris del llibre “Tejiendo Almas. Algo más que casualidad” i/o uneix-te al nostre grup del facebook... per obtenir regals màgics.

T'esperem puntual a la nau màgica o ens enlairarem sense tu... !!

http://www.ivoox.com/especial-programa-200-les-set-llunes-28-4-15-asetllunes-audios-mp3_rf_4421835_1.html




Comandant la nau el tècnic de so Edgar Colomé Espinasa i la bruixeta, escriptora, consultora i mestre de Reiki i Tarot: Susanna “SetLlunes” dirigint i presentant el programa.

correu electrònic del programa “Les Set Llunes”:  radiosetllunes@gmail.com
web: www.setllunes.com i www.setllunes.blogspot.com
twitter: @SetLlunes
facebook: "Susanna SetLlunes" i el grup “Les Set Llunes (Prog. de Radio)”   https://www.facebook.com/groups/LesSetLlunes.ProgRadio/






No hay comentarios: