miércoles, 13 de noviembre de 2013

HORÒSCOP SETMANAL del 12-11-13 al 19-11-13 Setmana dedicada a l'amor, amics i familia segons els astres!!


HORÒSCOP SETMANAL

del 12-11-13 al 19-11-13

Setmana dedicada a l'amor, amics i familia segons els astres!!


Fem un ràpid repàs al ranking dels horòscops que he preparat amb l'astrologia per aquesta setmana, veient com ens afectaran les posicions planetàries...




ÀriesÀries, amb els companys, amics i parella, Saturn i el Sol fan que les coses no et semblin ni siguin fàcils, així que aquesta setmana necessites una gran dosi de paciència... dóna-li temps al temps i pensa les coses amb calma doncs també Mercuri insisteix en exigir-te més que mai.






Taure, amb la parella se't plantegen set dies meravellosos doncs Venus s'ha ajuntat amb Plutó a Capricorn i la influència de Mercuri arriba a Mart, que també és molt positiu per a tu doncs t'acosten romanç i erotisme, fent que els Taures solters gaudiu a gust en l'art del coqueteig trobant parella... i els Taures ja aparellats us divertiu amb la vostra parella.





Bessons, una mica de soledat buscada sempre va bé, aconsegueix aquesta setmana una mica de distància per re-programar-te i resoldre els frecs de les teves relacions amb els amics, familiars o parella.







Cranc, amb els amics i l'amor no estàs en el millor moment, però la lluna i Venus faran que no sigui gaire difícil si busques en fer alguna cosa que pugui ser divertida amb els amics o atractiva per la teva parella donant-li alguna sorpresa... veuràs com et sents molt millor.






Lleó, entre els amics, familiars i parella, penses que hi tens enemics... potser perquè algú t'ho xiuxiueja tot sovint i no veu les coses com tu. Els planetes aquesta setmana et faran descobrir de qui pots refiar-te i de qui millor apartar-te, així que posa la tota l'atenció al teu voltant.





Verge, la vida social i amb els amics creix aquesta setmana, i a més a més tens a cupido preparant alguna sorpresa. Deixa de mirar per tu mateix i de centrar-te en la rutina, trenca les costums i deixa't portar... serà llavors quan gaudiràs de la parella i trobaràs el teu propi lloc flotant en un núvol molt tou i dolç.







Balança, amb els amics, la família i la parella, és la setmana ideal per sortir de la rutina i fer tot allò que fa temps no trobes un raconet per gaudir-ho. No has de canviar la teva vida, només unes horetes de la teva rutina, i veuràs que a la llarga t'ajudaran a estar millor amb ells, i fins i tot amb tu mateix.






Escorpí, amb els amics, la família i la parella, Mart farà tota la setmana que tinguis el guapo pujat i que l'art de la conquesta per aconseguir el que vulguis, sigui molt més divertit.








Sagitari, saps que els amics i l'amor amb el temps canvien i això et fa mal, però els astres aquesta setmana t'ajudaran a saber-ne treure profit i sabràs també com conservar el que t'agrada tenir a prop.








Capricorn, Venus serà molt amable amb tots els Capricorn, en temes d'amistat però especialment amb la parella... però cal tenir també una mica d'iniciativa. El cap de setmana també serà bo per a les parelles, amb una alta previsió de carantoines i carícies.







Aquari, aquesta setmana et costa tornar a connectar amb els amics, la família o fins i tot la parella, com si hi hagués un mur invisible al teu voltant. La causa són les constel·lacions actuals, però la part bona del tema és que serà temporal i passarà ràpid.






Peixos, els amics i l'amor et reclamen. Tots estan pendents de tu gràcies a la posició de Venus que especialment en els moments en parella crearà un ambient romàntic i Mart posarà la part apassionada. Gaudeix la setmana Peixos!
En la feina i els diners tot segueix igual, i potser has de superar algun obstacle. Recorda que es important mantenir una bona relació amb els companys de feina.



Pots llegir més detingudament el teu horòscop setmanal a la meva web www.setllunes.com (ARA MATEIX EN CONSTRUCCIÓ) o enviar-me els teus comentaris a radiosetllunes@gmail.com   o afegir-me al facebook com amistat "Susanna SetLLunes"




No hay comentarios: